30 Μαρ 2017

Γ. Ζαρολιάγκης: «Tα ΕΛΤΑ δεν θα μπουν σε επιχειρηματικά ρίσκα ως πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος»

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες τα ΕΛΤΑ μπαίνουν δυναμικά στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος με «όπλο» τους το μεγάλο δίκτυο καταστημάτων αλλά και τις χαμηλότερες τιμές που μπορούν να προσφέρουν. Ο Διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Γιάννης Ζαρολιάγκης μιλώντας αποκλειστικά στην ...
FMVoice.gr κατά την διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της επετειακής σειράς γραμματοσήμων «150 χρόνια Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» δήλωσε:
Γράφει ο: 
«Eίμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τους Έλληνες καταναλωτές από τις 24 Απριλίου. Με σταθερά βήματα και χωρίς επιχειρηματικά ρίσκα θέλουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Ο μηχανισμός είναι έτοιμος και όλοι οι πωλητές – ταχυδρόμοι μας έχουν εκπαιδευτεί αναλόγως το τελευταίο τετράμηνο. Το ατού μας είναι το δίκτυο μας το οποίο είναι δίπλα στον καταναλωτή. Δεν είμαστε ένα απρόσωπο τηλεφωνικό κέντρο».
Ο κ. Ζαρολιάγκης αναφερόμενος στα μερίδια που προσδοκά να αποσπάσει ο Οργανισμός από την ΔΕΗ και τους υπόλοιπους ιδιωτικούς παρόχους υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Στόχος μας είναι οι 11.000 συνταξιούχοι και οι 6.500 εργαζόμενοι των Ελληνικών Ταχυδρομείων να γίνουν οι πρώτοι πελάτες μας. Θεωρώ και ότι και οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος βλέπουν θετικά την είσοδό μας στην πώληση ηλεκτρικού ρεύματος. Κάποτε πρέπει να μπει μία τάξη σε αυτή την αγορά και να ξεφύγουμε από τις «παιδικές ασθένειες» του παρελθόντος. Όλοι όπως και η ΔΕΗ με τους 6.5 εκατ πελάτες , αλλά και οι ιδιώτες επιχειρηματίες με τους 130.000πελάτες θα κριθούμε για το ανθρώπινο πρόσωπο μας αλλά και για την ξεκάθαρη τιμολογιακή μας πολιτική. Θεωρούμε ότι τα έσοδα από την πώληση του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι μία τονωτική οικονομική ένεση για τον Οργανισμό μας».

Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη θεμελίωση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου το 2016, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προχώρησαν στην έκδοση μιας αναμνηστικής σειράς έξι γραμματοσήμων, διαμέσου των οποίων η εικόνα εμβληματικών αρχαιοτήτων της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου θα ταξιδέψει στον κόσμο. Η αναμνηστική σειρά που παρουσιάστηκε σήμερα εμπνέεται από την επετειακή περιοδική έκθεση «Οδύσσειες» που μιλά για τον άνθρωπο και το ταξίδι της ζωής, τον αδιάκοπο αγώνα του να τιθασεύσει τα στοιχεία της φύσης, να δημιουργήσει πολιτείες ευνομούμενες και να αντιπαλέψει τη φθαρτότητα της ύπαρξής του με τη βοήθεια του έρωτα και της δημιουργικής πράξης. την Την εκδήλωση- παρουσίαση προλόγισε η Γενική Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Δρ Μ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη.
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος των ΕΛΤΑ κ. Ευφροσύνη Σταυράκη παρουσίασε τη Σειρά γραμματοσήμων και η Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Δρ Μαρία Λαγογιάννη-Γεωργακαράκου μίλησε για τα εκθέματα που εικονίζονται στα γραμματόσημα της Σειράς.
Πηγή: http://www.fmvoice.gr