6 Μαρ 2017

Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

Συναδέλφισσες-οι
Η διοίκηση της ΠΟΣΤ απέκλεισε την παράταξή μας από  προγραμματισμένη συνάντηση που υπήρχε με την πλευρά της διοίκησης, με θέμα την μη έγκαιρη πρόσληψη των ΕΣ/ΟΧ. Ενημέρωσε και κάλεσε να συμμετέχουν οι άλλες παρατάξεις, εκτός από την δική μας. Βέβαια εκτός από τον αποκλεισμό της παράταξη μας, για ακόμη μια φόρα φρόντισαν να αποκλείσουν και ...
τον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδηγών-Τεχνιτών ΕΛΤΑ, σε αντίθεση με το Σύλλογο  Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΕΛΤΑ, αλλά και το Σωματείο Ταχυδρόμων, που είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως. 

Επιλεκτικές κινήσεις από την ΠΟΣΤ και αντιδημοκρατικές πρακτικές. Με πιο δικαίωμα αποκλείουν την παράταξή μας και Σωματεία που δεν τους αρέσουν από θεσμικές συναντήσεις; Δυστυχώς δεν βάζουν μυαλό και πιστεύουν ότι κάνοντας χρήση πρακτικών  του παρελθόντος θα αποκομίσουν συνδικαλιστικά οφέλη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν ήταν τυχαία, καθώς οι απόψεις και οι θέσεις μας φαίνεται πως ενοχλούν.

Ευτυχώς που κάποιοι αντιλήφθηκαν πως σοβαρός διάλογος χωρίς  το σύνολο των συνδικαλιστικών δυνάμεων, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετέφεραν την συνάντηση για  τις επόμενες μέρες.

Οι εξηγήσεις όμως από την ηγεσία της ΠΟΣΤ, σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητες.

Η παράταξή μας έχει θέσεις και ταυτότητα. Όσα υπερασπίστηκε χρόνια τώρα θα εξακολουθήσει να το κάνει και σήμερα.

Για όσα επίσης πολέμησε και συγκρούστηκε θα συνεχίσει τον αγώνα της, δεν θα κάνει εκπτώσεις.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα χρόνων του οργανισμού, απαιτούν λύσεις και σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η δική μας συμβολή.

Οι θέσεις μας είναι γνωστές σε όλους .

Τα διάφορα σενάρια που διακινούνται ανά την Ελλάδα
μας είναι αδιάφορα.

Ας δώσουν τις ανάλογες εξηγήσεις αυτοί που τα καλλιεργούν.