1 Μαρ 2017

ΕΛΤΑ: Κανονικά πληρώθηκε η μισθοδοσία - Στον διαγωνισμό για τα διαβατήρια με δικαστική απόφαση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) δικαιώθηκαν με δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων όπου διατάσσει τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα διαβατήρια και δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτήν. Παράλληλα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την μισθοδοσία του προσωπικού για τον μήνα Μάρτιου ...
οφείλοταν στο μηχανογραφικό σύστημα τράπεζας όπου και έχει λυθεί και τα χρήματα έχουν ήδη πιστωθεί στους λογαριασμούς τους. 

Συγκεκριμένα σχετικά με το πρόβλημα της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ μιλώντας πηγές της Διοίκησης στα dikaiologitika news έκαναν γνωστό ότι πρόβλημα στο μηχανογραφικό σύστημα της τράπεζας που καταβάλλει την μισθοδοσία προκάλεσε την πρόσκαιρη αναστάτωση αφού πλέον τα χρήματα έχουν πιστωθεί κανονικά στους λογαριασμούς τους. 

Σχετικά με τον διαγωνισμό για τα διαβατήρια τα ΕΛΤΑ σε ανακοίνωση τους μιλούν για θετική εξέλιξη έρχεται σε μία εποχή που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πλήττονται από κύκλους που επιθυμούν την απαξίωσή τους. 

Σύμφωνα με την Διοίκηση των ΕΛΤΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα πολύ μελάνι έχει χυθεί, με διάφορα προσχήματα - τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την ουσία των γεγονότων - και καταβάλλεται μία προσπάθεια να φανεί ότι τα ΕΛΤΑ «βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης», λειτουργώντας υπό την πίεση «ανάλγητων διαδικασιών», χωρίς καν οι συντάκτες να έχουν απευθυνθεί στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ για να ενημερωθούν. 

Όπως τονίζουν τα ΕΛΤΑ η αλήθεια απέχει παρασάγγας. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξακολουθούν να διαδραματίζουν σπουδαίο κοινωνικό ρόλο και κινούνται με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας, την αποτελεσματική επαφή με τον πελάτη και την επιχειρησιακή στρατηγική που γεφυρώνει το παρόν με το μέλλον. 

Όσον αφορά τα διάφορα ευφάνταστα σενάρια - όπως τα χαρακτηρίζει η Διοίκηση των ΕΛΤΑ - που είδαν το φως της δημοσιότητας για προβλήματα με τον μέτοχο του 10%, να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τη Eurobank είναι άριστη και συνεχίζεται με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. 
Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr