15 Φεβ 2017

Ο Μοσκοβισί στην Αθήνα

Στην Αθήνα φθάνει σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα έχει συναντήσεις  με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη....

Ειδικότερα, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί αρχικά με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στις 8.45 π.μ., ενώ στις 11.00 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Το «ραντεβού» με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει οριστεί για τις 12.30.
Ο κ. Μοσκοβισί θα παρασημοφορηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και θα αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτορα από Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σε δηλώσεις της χθες η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρτ διευκρίνισε πως η επίσκεψη «πολιτικού χαρακτήρα» του Ευρωπαίου Επιτρόπου δεν συνδέεται με την αποστολή των θεσμών στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι «εργαζόμαστε εντατικά για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, από κοινού με όλους τους εταίρους, προκειμένου η ελληνική οικονομία να συνεχίσει να ανακάμπτει»
Πηγή: http://www.newsbeast.gr