12 Οκτ 2016

Χρυσός Παραολυμπιονίκης θα προπονείται με τα ΛΟΚ με παρέμβαση Καμμένου

Παρέα με τους... Λοκατζήδες θα προπονείται σε λίγες εβδομάδες ο Παύλος Μάμαλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Praktoreio-Sport του ΑΠΕ - ΜΠΕ, με πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο «χρυσός» ...
Παραολυμπιονίκης του Ρίο, θα εγκαταλείψει το... περιβόητο κοντέινερ, στο οποίο πραγματοποιούσε μέχρι τώρα προπονήσεις και θα «μετακομίσει» στο ειδικό χώρο, όπου εδρεύουν τα ΛΟΚ στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Για τις ανάγκες των προπονήσεών του, θα του διατεθεί χώρος περίπου 110 τετραγωνικών μέτρων, όπου βρίσκονται ήδη εγκατεστημένα όργανα γυμναστικής. Στον χώρο αυτό θα τοποθετηθούν και οι πάγκοι της άρσης βαρών του Έλληνα Παραολυμπιονίκη, ο οποίος θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις του παρουσία και των λοκατζήδων.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στον Παύλο Μάμαλο θα δοθεί ειδική άδεια, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβασή του στην Μονάδα ανά πάσα στιγμή για προπονήσεις, οι οποίες σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν πιο εντατικές, αφού υπάρχουν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις στην άρση βαρών σε πάγκο μέσα στο 2017.
Και οι πρωτοβουλίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας φαίνεται να μην σταματούν εκεί, αφού γίνονται προσπάθειες ώστε ο Παύλος Μάμαλος να καταλάβει θέση υπαλλήλου στο Πολεμικό Ναυτικό, με δεδομένο ότι ο «αγαθός γίγαντας» από το 2004 δικαιούται μια τέτοια θέση δημοσίου λόγω των πολλών και σημαντικών διακρίσεών του, με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο.
Πηγή: http://www.enikos.gr