3 Σεπ 2016

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες της εβδομάδας

Δείτε τι συνέβη στον κόσμο μέσα από το φωτογραφικό φακό 
Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.
Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες. Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε. Δείτε πως κατέγραψε ...
ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Βαγδάτη, Ιράκ. Περπατώντας στα ερείπια

eikones6
Ένας άνδρας περπατά ανάμεσα στα ερείπια στην ανατολική Βαγδάτη, μετά από έκρηξη που προκλήθηκε από πυρκαγιά σε αποθήκη όπλων.

Καράκας, Βενεζουέλα. Χιλιάδες διαδηλώνουν κατά του Μαδούρο

eikones16
Την διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι του προέδρου Νίκολας Μαδούρο ζητούν εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Βενεζουέλας.

Ιερουσαλήμ, Ισραήλ. Μέσα σε μια θρησκευτική τελετή των Χασίντικ

eikones15
Ο δισέγγονος του πνευματικού ηγέτη της σκευτικής κοινότητας των Χασίντικ Εβραίων λαμβάνει μέρος σε μία θρησκευτική τελετή, που ονομάζεται «Pidyon Ha'ben», ή στα ελληνικά «λύτρωση του πρωτότοκου γιου», που προέρχεται από την βιβλική ιστορία του Μωυσή στο όρος Σινά.

Βαλένθια, Ισπανία. Χαμός στο φεστιβάλ ντομάτας

eikones14
Οι κάτοικοι του Μπουνιόλ στη Βαλένθια της Ισπανίας και όχι μόνο μαζεύονται στην πλατεία την τελευταία Τετάρτη κάθε Αυγούστου και «μονομαχούν» με... ντομάτες. Η φιέστα αυτή ονομάζεται La Tomatina.

Σάο Πάολο, Βραζιλία. Όλα έτοιμα για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο

eikones12
Όλα είναι έτοιμα για τους Παραλυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ρίο της Βραζιλίας από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016. Στην εικόνα, ο βραζιλιάνος αθλητής της κολύμβησης Ντάνιελ Ντίαζ.

Σουμάτρα, Ινδονησία. Το ξύπνημα του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ

eikones11
Το ηφαίστειο Σιναμπούνγκ εξερράγη ξανά σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της Σουμάτρα στην Ινδονησία.

Κλάκτον, Βρετανία. Στην πόλη όπου υπερίσχυσε το Brexit

eikones10
Οι κάτοικοι του Κλάκτον στη Βρετανία λιάζονται στην παραλία της πόλης όπου το 70% ψήφισε υπέρ του Brexit.

Σουμάτρα, Ινδονησία. Η λίμνη γέμισε νεκρά ψάρια

eikones1
Ένας άνδρας κοιτά τα νεκρά ψάρια που επιπλέουν στη λίμνη Μανιντζάου, στη δυτική Σουμάτρα στην Ινδονησία. Χιλιάδες ψάρια στο ιχθυοτροφείο της λίμνης πέθαναν ξαφνικά, λόγω έλλειψης οξυγόνου που προκλήθηκε από μια ξαφνική αλλαγή στις συνθήκες του νερού.

Λονδίνο, Βρετανία. Πέταξε το γουρούνι των Pink Floyd

eikones9
Το τεράστιο φουσκωτό γουρούνι που εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Animals» του συγκροτήματος Pink Floyd «πέταξε» και πάλι πάνω από το Λονδίνο με αφορμή την «Pink Floyd: Their Mortal Remains», η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2017.

Λίμα, Περού. Απολαυστικό καρέ από την καθημερινότητα

eikones8
Ένας μασκαρεμένος άντρας κόβει βόλτες στη Λίμα του Περού την ημέρα εορτασμού του Saint Rose εκπλήσσοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Νεβάδα, ΗΠΑ. Burning Man, κάτι παραπάνω από ένα απλό φεστιβάλ

eikones3
Ένα πρωτότυπο φεστιβάλ, το Burning Man Festival γίνεται στην έρημο της Νεβάδα και το Μπλακ Ροκ Σίτι, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να κάνουν σεξ με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr