9 Σεπ 2016

Τα ΕΛΤΑ τιμούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) τιμούν τη μακρόχρονη παρουσία και συνεισφορά του ΠΑΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό και γιορτάζουν τα 90 χρόνια από την ίδρυση ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στις σελίδες του ελληνικού αθλητισμού ...
με πολλές κατακτήσεις και έπαθλα.
Η ιστορική επέτειος συμπίπτει φέτος με το Έτος Ελλάδας – Ρωσίας και στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, αύριο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Την ίδια ημέρα, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, θα λειτουργεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ και του γραμματοσήμου να δημιουργήσουν τα δικά τους συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα.
Παράλληλα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν αναμνηστικά συλλεκτικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την ιστορική επέτειο, τους εορτασμούς για το έτος ελληνορωσικής φιλίας και τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε (εδώ)