7 Σεπ 2016

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην 81η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με τις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου τους, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και ΚΕΚ ΕΛΤΑ, δίνουν δυναμικό παρόν στην 81η ΔΕΘ. Ο εκθεσιακός χώρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκεται στο Περίπτερο 14 και σηματοδοτεί την ...
είσοδο της εταιρίας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ σε ειδικά σημεία στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται οι θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και ΚΕΚ ΕΛΤΑ.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, το Ταχυδρομείο της ΔΕΘ θα λειτουργεί και φέτος στο Περίπτερο 12 για να καλύψει τις ταχυδρομικές ανάγκες εκθετών και επισκεπτών και να προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης ποικιλία φιλοτελικών προϊόντων, δώρων και εκδόσεων.

Οι χώροι των ΕΛΤΑ θα λειτουργούν τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της ΔΕΘ και προσκαλούν κοινό και εκθέτες να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες και τα καινοτόμα προϊόντα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Τα επίσημα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στο Περίπτερο 14, θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ.

Πηγή: http://www.elta.gr