29 Αυγ 2016

Τηλεοπτικές Άδειες: Κόπηκε ο Βρυώνης - Συνεχίζουν οκτώ

«Κόπηκε» στο παρά πέντε η υποψηφιότητα του Φίλιππου Βρυώνη (Ε-TV) για τον διαγωνισμό των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, καθώς η εγγυητική επιστολή που κατέθεσε, από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, είχε ισχύ μόλις 36 ημερών αντί 365 ημερών ...
που προέβλεπε ο νόμος. Την αποβολή του από τον διαγωνισμό ζήτησαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια της Δευτέρας καταθέτοντας σχετική ένσταση.
Αντίθετα εντός διαγωνισμού μένει ο Χρήστος Καλογρίτσας για τον οποίο επίσης υπήρξαν ενστάσεις σχετικά με το χρόνο που κατέθεσε την εγγυητική επιστολή. Ειδικότερα η εγγυητική επιστολή κατατέθηκε στις 15:40 με ορισμένους υποψήφιους να καταγγέλλουν πως έπρεπε να είχε κατατεθεί έως τις 15:00.
Για το λόγο αυτό κατέθεσαν ένσταση σε βάρος της υποψηφιότητας Καλογρίτσα ζητώντας την αποβολή του από τον διαγωνισμό. Ωστόσο η ένσταση απορρίφθηκε καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες η καθυστέρηση οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα της τράπεζας.
Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα ξεκινήσει την Τρίτη στις 9:00 το πρωί. Η τιμή εκκίνησης για κάθε άδεια έχει οριστεί στα 3 εκατ. ευρώ. Συνολικά θα δημοπρατηθούν τέσσερις άδειες και θα υπάρχουν δύο στάδια στην καθεμία. Η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι ο χρόνος περάτωσης της διαδικασίας θα είναι μακρύς.
Πηγή: http://tvxs.gr