9 Αυγ 2016

Ληστεία - θρίλερ με ομηρία σε τράπεζα στους Αμπελόκηπους

Ομήρους κράτησαν - για πάνω από δυο ώρες - πελάτες και υπαλλήλους τράπεζας στους Αμπελοκήπους ένοπλοι ληστές. Η ληστεία έγινε μάλιστα σε κοντινή απόσταση από τη ΓΑΔΑ. Στις 14.30, τέσσερις άντρες με καλυμένα πρόσωπα και υπό την απειλή όπλων - πιθανόν ...
καλάσνικοφ - μπήκαν στην τράπεζα. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες φορούσαν κουκούλες ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσαν μάσκες πολιτικών προσώπων.
Οι ληστές ζήτησαν από όλους τους πελάτες να πέσουν στο έδαφος και να μείνουν ακίνητοι. Υποχρέωσαν τους ταμείες της τράπεζας να παραδώσουν τα λεφτά από τα ταμεία και τον διευθυντή της τράπεζας να τους οδηγήσει στο υπόγειο και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Δεν ζήτησαν να ανοίξουν θυρίδες.
Εκτιμάται ότι η λεία τους θα είναι μεγάλη χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό το ύψος των χρημάτων που αφαίρεσαν από την τράπεζα.
Στη συνέχεια διέφυγαν - κατά πληροφορίες - με τα πόδια. Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους είναι σε εξέλιξη. Στις έρευνες συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Πηγή:http://tvxs.gr