10 Αυγ 2016

Εγκαίνια νέου Καταστήματος ΕΛΤΑ στη Βασιλική Λευκάδας

Εγκαίνια νέου Καταστήματος ΕΛΤΑ στη Βασιλική Λευκάδας Το νέο Κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Βασιλική Λευκάδας εγκαινιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Αυγούστου 2016 από την Πρόεδρο του ΔΣ των ΕΛΤΑ κυρία Ευφροσύνη Σταυράκη. 
Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης ....
κ. Θεόφιλος και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας κ. Χρυσόστομος Βεργής, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού σώματος, εργαζόμενοι των Ελληνικών Ταχυδρομείων και κάτοικοι της περιοχής. 

Η Πρόεδρος του ΔΣ των ΕΛΤΑ κα Ευφροσύνη Σταυράκη που έκοψε την κορδέλα για την είσοδο στο νέο ταχυδρομείο, στη σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του νέου Καταστήματος της Βασιλικής Λευκάδας, τόνισε ότι “κλείνει μία πληγή που άφησε πίσω του ο σεισμός της 17ης Νοεμβρίου” και έκλεισε λέγοντας: “Προχωράμε, με την εμπιστοσύνη των πολιτών και την συνδρομή των υπαλλήλων “. 
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς επισήμανε ότι “οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν την παρουσία των ΕΛΤΑ“, ενώ ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής τόνισε μεταξύ άλλων ότι “οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να βρουν λύσεις, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες υπηρεσίες που διατίθενται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία“. 
Το νέο ταχυδρομείο της Βασιλικής Λευκάδας, λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένο, παρέχει όλες τις ταχυδρομικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ όπως επίσης και on line συναλλαγές του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Eurobank

Πηγή: taxydromeio.gr
Εγκαίνια νέου Καταστήματος ΕΛΤΑ στη Βασιλική Λευκάδας Το νέο Κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Βασιλική Λευκάδας εγκαινιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Αυγούστου 2016 από την Πρόεδρο του ΔΣ των ΕΛΤΑ κυρία Ευφροσύνη Σταυράκη. Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας κ. Χρυσόστομος Βεργής, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού σώματος, εργαζόμενοι των Ελληνικών Ταχυδρομείων και κάτοικοι της περιοχής. Η Πρόεδρος του ΔΣ των ΕΛΤΑ κα Ευφροσύνη Σταυράκη που έκοψε την κορδέλα για την είσοδο στο νέο ταχυδρομείο, στη σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του νέου Καταστήματος της Βασιλικής Λευκάδας, τόνισε ότι “κλείνει μία πληγή που άφησε πίσω του ο σεισμός της 17ης Νοεμβρίου” και έκλεισε λέγοντας: “Προχωράμε, με την εμπιστοσύνη των πολιτών και την συνδρομή των υπαλλήλων “. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς επισήμανε ότι “οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν την παρουσία των ΕΛΤΑ“, ενώ ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Δρακονταειδής τόνισε μεταξύ άλλων ότι “οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να βρουν λύσεις, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες υπηρεσίες που διατίθενται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία“. Το νέο ταχυδρομείο της Βασιλικής Λευκάδας, λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένο, παρέχει όλες τις ταχυδρομικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ όπως επίσης και on line συναλλαγές του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Eurobank

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο : http://taxydromeio.gr/opening-branch-hellenic-post-vasiliki/ | ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ