2 Αυγ 2016

Με πολεμικό όπλο πυροβόλησαν το κτίριο στο Κολωνάκι – Δεν έχουν βρεθεί κάλυκες

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει σταλεί η βολίδα που βρέθηκε χθες «καρφωμένη» στο ταβάνι του τέταρτου ορόφου κτιρίου στο Κολωνάκι, όπου μεταξύ άλλων στεγάζονται και τα γραφεία της Πρεσβείας του Μεξικού....
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως ο δράστης πυροβόλησε προς το κτίριο με μακρύκανο πολεμικό όπλο, πιθανόν καλάσνικοφ, αλλά δεν μπορούν να δοθούν σαφείς απαντήσεις για την ταυτότητα του όπλου καθώς έχει εντοπιστεί μόνο ο πυρήνας της βολίδας.
Δεν έχουν βρεθεί κάλυκες
Την ίδια ώρα παρά τις έρευνες που έχουν γίνει στην περιοχή δεν έχουν εντοπιστεί κάλυκες που θα βοηθούσαν τις έρευνες και θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση του όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια Αττικής η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 31 Ιουλίου, και το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν συνεργεία καθαρισμού που πέρασαν από το σημείο να περισυνέλεξαν χωρίς να το προσέξουν τους κάλυκες που άφησαν πίσω τους οι δράστες.
Τις έρευνες για την υπόθεση εξακολουθεί να έχει η Κρατική Ασφάλεια.
Πηγή:http://www.enikos.gr