31 Αυγ 2016

Ψυχάρης στη Βουλή: «Πώς πήραμε τα δάνεια για το ΔΟΛ; Με αέρα»

Η ομολογία
Με… αέρα - κυριολεκτικά - απάντησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ Παναγιώτης Ψυχάρης όταν ρωτήθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, με τι εγγυήσεις βρέθηκαν τα λεφτά για την αγορά του ΔΟΛ....
Κατά την εξέτασή του από τον πρόεδρο της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ ρωτήθηκε σχετικά με την προέλευση των χρημάτων για την εξαγορά του ΔΟΛ από τον πατέρα του Σταύρο Ψυχάρη.
«Από το privet banking της Alpha Bank διαπιστώνεται ότι ο πατέρας σας έχει 12 εκατ. ευρώ περιουσία. Επίσης εσείς μας είπατε ότι δώσατε 15 εκατ. ευρώ εγγυήσεις. Που τα βρήκατε τα 12 συν 15 εκατ. ευρώ όταν μας λέτε ότι ο πατέρας ξεκίνησε ως βιοπαλαιστής. Που τα βρήκατε τα λεφτά για να πάρετε τον ΔΟΛ;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Σωκράτης Φάμελλος.
«Είπα ότι υπέγραψα εγγυήσεις 15 εκατ. ευρώ. Είπα υπέγραψα δεν είπα ότι τα έβαλα 15 εκατ. ευρώ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Οι εγγυήσεις δεν σημαίνουν και cash (μετρητά)», απάντησε ο Παναγιώτης Ψυχάρης. 
«Πως εγγυηθήκατε;» τον ρώτησε κατόπιν ο Σωκράτης Φάμελλος για να απαντήσει ο Παναγιώτης Ψυχάρης: «Με αέρα».
«Με αέρα; Είπατε στην Επιτροπή με αέρα;», ρώτησε αμέσως μετά ο Σωκράτης Φάμελλος και απάντησε ο Παναγιώτης Ψυχάρης: «Είπα αυτό που είπα».
Πηγή: http://tvxs.gr