23 Μαΐ 2016

Καλώς τα παιδιά! (η απάντηση της ΠΑΚ)

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι 
Κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ στον ταχυδρομικό κόσμο, που μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπιστεί, γιατί οι σύντροφοι σίγουρα έχουν πλάκα.
Αν μιλούν σοβαρά τότε διακρίνουμε τρικυμία.
Ο συνδικαλιστικός διάλογος θα ....
πρέπει να γνωρίζουν πως γίνεται με επιχειρήματα και όχι με αλαλαγμούς.
Τους καταλαβαίνουμε βέβαια. Έχασαν το παιγνιδάκι τους και κλαίνε! Φαίνεται πως η πρόσφατη ανακοίνωση μας ( Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω) τους πείραξε πολύ. Οι αλήθειες πονάνε!
Οι σύντροφοι πιστεύουν πως το «ένδοξο» μακρινό παρελθόν και η δυναμική που παρέλαβαν από τους προκατόχους τους, αρκούσαν για να συνεχίζουν επ’ αόριστον το …θεάρεστο έργο τους.
Έβαλαν στον ανεμιστήρα τη λάσπη και πιστεύουν οι αφελείς πως θα μας ακουμπήσει.
Στις παιδικές χαρές θα βρουν κούνιες για να κουνηθούν.


ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ
Στην πρόσφατη ανακοίνωση μας χρησιμοποιήσαμε τον όρο «σωματεία-δορυφόροι» τον οποίο μάλλον … δυσκολεύονται να καταλάβουν. Να τους βοηθήσουμε.
Δορυφόρος σημαίνει «ο στρατιώτης που φέρει δόρυ» και όπως γνωρίζετε ο στρατιώτης δεν δρα αυτοβούλως, αλλά παίρνει εντολές να χρησιμοποιήσει το δόρυ του.
Από ποιούς?
Μα φυσικά από τους ανωτέρους τους!
Ποιοι είναι οι ανώτεροι των «δορυφόρων σωματείων» στα ΕΛΤΑ?
Μα φυσικά η ΠΟΣΤ!
Και δεν το λέμε εμείς αυτό. Το λέει μια από τις πρόσφατες επιστολές προς την Διοίκηση κάποιου από τα πολλά σωματεία, η οποία τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.


Αυτό το σωματείο λοιπόν έστειλε έγγραφο προς την Διοίκηση, στο οποίο αναφέρει κατά λέξη: «Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από την ΠΟΣΤ, πληροφορηθήκαμε πως επίκειται αναστολή ή ακόμα και ακύρωση των προγραμματισμένων προσλήψεων ΕΣΟΧ για το έτος 2016. Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη θα …κλπ,  κλπ»
Δείτε λοιπόν πως εκτέθηκαν οι σύντροφοι και πιάστηκαν στη φάκα.
Την ώρα που όλοι τους γνωρίζουμε πως, σε λίγες ημέρες βγαίνει στον αέρα η προκήρυξη πρόσληψης 523 ατόμων ΕΣ/ΟΧ, μέσω ΑΣΕΠ, με ψευδή στοιχεία, προσπαθούν να ξεσηκώσουν τα σωματεία να αντιδράσουν κατά της νέας Διοίκησης.

Ελπίζουμε να έμαθαν τι σημαίνει «σωματεία δορυφόροι», που δεν αφορά βέβαια το σύνολο των σωματείων, αλλά όσων έχουν εμπλακεί σ’ αυτή την απίστευτη προπαγάνδα των τελευταίων ημερών.
Οι πρακτικές του Γκαίμπελς και οι θεωρίες του Μακιαβέλι ωχριούν μπροστά στις δικές τους!
Αλλά ευτυχώς τους έχουμε μάθει πια.
Μήπως τους ενοχλεί η νόμιμη και αξιοκρατική διαδικασία προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ που βάζει φραγμό στο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο των ενοικιαζομένων, ή μήπως έχουν πρόβλημα που θα σταματήσει το πήγαινε-έλα με τις λίστες για πρόσληψη? 
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 
Ως φαίνεται όμως, σ' αυτή την πρωτοφανή προπαγάνδα έχουν συμμάχους και κάποια υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το κλείσιμο του περιπτέρου της Ακρόπολης στις 13 & 14 Μάη.
Το ιστορικό: 
 Καταγγέλλουν την νέα Διοίκηση πως «πρόλαβε να κλείσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου το εμβληματικό κατάστημα της  Ακρόπολης».
Η πληροφορία για «ανώτατο υπηρεσιακό στέλεχος που διέκρινε πως το διπλανό περίπτερο πουλάει αναψυκτικά και κάνει χρυσές δουλειές και έκλεισε το δικό μας προσωρινά για να το μετατρέψει σε καφετέρια προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα του» δεν επιβεβαιώθηκε. 
Αν ήταν αληθινή βέβαια, θα χρησιμοποιούσαμε και τα σερβίτσια που μας έμειναν στο ράφι.
Οι πληροφορίες μας λένε πως η νέα Διοίκηση σε επίσκεψη της στο περίπτερο το πρωί της 13 Μαΐου, διαπίστωσε μια όχι και τόσο τιμητική εικόνα και έδωσε εντολές, αφενός αποκατάστασης της (η οποία και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας) και αφετέρου, το κατάστημα να λειτουργεί διευρυμένο ωράριο εργασίας.
Τώρα το πώς από την ανακαίνιση φτάσαμε στο κλείσιμο της επόμενη μέρα, Θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα την Διοίκηση και να ζητήσει ευθύνες από εκείνον, ή εκείνους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που έδωσαν την εντολή να κλείσει το περίπτερο το Σαββατοκύριακο, εν αγνοία της, παίζοντας παιγνίδια σε βάρος του Οργανισμού, αλλά δίνοντας παράλληλα επιχείρημα στην ΠΑΣΚΕ να καταγγείλλει.


Για τα υπόλοιπα που γράφουν, ευτυχώς στα ΕΛΤΑ δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου.


Εγκαλούν εμάς για δημοκρατικές ευαισθησίες, λέγοντας πως «τα συνδικάτα δεν τα διορίζει το κράτος». Σωστά στην περίπτωση των ταχυδρομικών γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος τα διορίζει. 
Μήπως να θυμηθούμε την πρόσφατη περίπτωση στη Κρήτη που, στις εκλογές ακόμη και ενός πολιτιστικού σωματείου, όταν ανακαλύφθηκε «η ζαβολιά» του εκπροσώπου τους, πήρε τα ψηφοδέλτια και έφυγε στο σπίτι του, αφήνοντας άναυδη την εφορευτική επιτροπή, αλλά και όλους τους συναδέλφους που περίμεναν την έκδοση των αποτελεσμάτων?

Έχουμε κατανόηση, τα είχαν όλα δικά τους και πάλι δεν τους έφταναν. Αλλιώς είχαν μάθει τόσα χρόνια και τώρα είναι δύσκολο να ξεμάθουν.
Μικροί είναι ακόμη, θα τους βοηθήσουμε να το συνηθίσουν σιγά-σιγά!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΚΑΝ ΟΛΑ

Δεν τους κατηγορεί κανείς γιατί διεκδικούν όσα …θυμήθηκαν να διεκδικήσουν τώρα.
Το θέμα είναι γιατί δεν τα διεκδικούσαν πριν ένα μήνα?
Τι άλλαξε μέσα στον τελευταίο μήνα ?
Μήπως βούλιαξε οικονομικά ο ΕΛΤΑ σ’ ένα μήνα?
Μήπως το μόνιμο προσωπικό μειώθηκε κατά 4.000 θέσεις τον τελευταίο μήνα?
Ή μήπως το είχαν ξεχάσει ?
Γιατί αν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ανησυχούν. 
Τους συστήνουμε  να παίζουν SUDOKOU. Βοηθάει.
Δεν γνώριζαν πριν ένα μήνα πως λήγουν οι συμβάσεις των εποχικών και των ενοικιαζομένων?
Γιατί δεν ζήτησαν από την προηγούμενη αρεστή διοίκηση να προγραμματίσει έγκαιρα προσλήψεις και το θυμήθηκαν χθες?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε εδώ πως, ακόμη και η απόφαση για την προκήρυξη πρόσληψης των 523 ατόμων, μέσω ΑΣΕΠ, που βγαίνει σε λίγες ημέρες, πάρθηκε έγκαιρα, ύστερα από πίεση του γενικού γραμματέα του υπουργείου μεταφορών (η φήμη που ακούγεται πως επειδή τους χάλασε τα σχέδια τον ανάγκασαν να παραιτηθεί, ελέγχεται ως αβάσιμη), γιατί η απελθούσα διοίκηση ήθελε και φέτος να ακολουθήσει την ταχτική των προηγούμενων ετών με προσλήψεις ενοικιαζομένων.
Η ταχτική της ήταν να μην προγραμματίζει έγκαιρα προσλήψεις εποχικού προσωπικού, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή (Ιούνιο-Ιούλιο) για την κάλυψη τάχα των «ξαφνικών αναγκών» (για χορήγηση των κανονικών αδειών), να προσλαμβάνει ενοικιαζόμενο προσωπικό με εξπρές διαδικασίες και λίγο …τσιμπημένες τιμές, με συνέπεια και οι άδειες να μην χορηγούνται (που στη συνέχεια αποζημιωνόταν), και υπερωρίες να δίνονται για την κάλυψη των κενών τομέων και τελικά να επιβαρύνεται ο ΕΛΤΑ με εκατομμύρια ευρώ επιπλέον κόστος.
Βέβαια έχουν δίκιο οι άνθρωποι, γιατί η ανάγκη χορήγησης κανονικών αδειών τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο στην Ελλάδα προέκυψε «ξαφνικά» τα τρία τελευταία χρόνια που η χώρα μας μετακόμισε από το νότιο ημισφαίριο στο βόρειο και άλλαξαν οι χρόνοι χορήγησης των αδειών.
Φως ίσως στο «μυστήριο» πρόσληψης ενοικιαζομένων και ΚΟΙΝΣΕΠ να έδιναν οι λίστες με τα ονόματα όσων προσλαμβάνονταν!


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
Οι σύντροφοι μας εγκαλούν γιατί «καταφερόμαστε» κατά της ΠΟΣΤ που τα κάνει όλα τόσο καλά κι εμείς οι κακοί την αδικούμε.

Ν’ αναφέρουμε μόνο ένα πρόσφατο περιστατικό. Στις 04.05.16 η ΠΟΣΤ σε έγγραφο της, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να υμνεί και να επικαλείται το «εν Χαλκίδει συνταχθέν και τετράκις αναμορφωθέν  και σαφώς τέλειο Επιχειρησιακό & Στρατηγικό Σχέδιο του ΕΛΤΑ 2013-2017», (διακρίνουμε κάποια χαμόγελα? …ακόμη  και οι καλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες ανακαλούν μοντέλα τους για αστοχία, ο ΕΛΤΑ δεν θα αναθεωρούσε και μια και δυο και τρεις το Επιχειρησιακό Σχέδιο του. Τι ψιθυρίζετε? Πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες το κάνουν δωρεάν! Εεεε! καλά, εκεί θα κολλήσουμε τώρα.) της απελθούσης διοίκησης, που προβλέπει  μείωση του μόνιμου προσωπικού σε 5.400 θέσεις και κατάργηση των προσλήψεων εποχικών υπαλλήλων κι από την άλλη ζητά προσλήψεις τώρα!
Θέλουν προλήψεις, αλλά στηρίζουν ένα Επιχειρησιακό Σχέδιο που τις απαγορεύει?
Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως μάλλον δεν έχουν διαβάσει το Επιχειρησιακό Σχέδιο (όπως και ο γνωστός υπουργός του ΠΑΣΟΚ, το μνημόνιο) και γι αυτό ζητούν πράγματα που αυτό απαγορεύει.
Όταν εμείς χρόνια τώρα ζητούσαμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μας έλεγαν «μα δεν βλέπετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Οργανισμός, από πού θα πληρωθούν οι νεοπροσλαμβανόμενοι?» και μας χαρακτήριζαν «ανεύθυνους» σε σχέση με την παράταξη τους που λειτουργούσε πάντα …υπεύθυνα.
Σήμερα όμως με μία μεγαλειώδη κυβίστηση, τώρα που τα οικονομικά του ΕΛΤΑ είναι ανθηρά, ζητούν μόνιμες προσλήψεις. Λέτε να έγιναν κι αυτοί ανεύθυνοι σαν κι εμάς?


ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ - ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ
Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι σύντροφοι που η νέα Διοίκηση έκανε τέσσερις αναθέσεις «ημετέρων» διευθυντών σε κενές θέσεις. Έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας και άρχισαν να μοιράζουν την ΑΥΓΗ στην κεντρική υπηρεσία.
Μάλλον το έκαναν για να δείξουν πως είναι κι αυτοί «συριζαίοι» και δικαιούνται μερίδιο!
Λέτε να τους πείραξε που η νέα Διοίκηση δεν τους ρώτησε?

Μπααα, δεν νομίζουμε!
Οι σύντροφοι δεν είχαν ποτέ εμπλοκή με τέτοια θέματα! Πάντα λειτουργούσαν αξιοκρατικά.


Πάντως ήταν χρήσιμη αυτή η κίνηση της νέας Διοίκησης.

Ανακαλύψαμε πως οι σύντροφοι έχουν φωνή και πέννα, που το είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια.


Ζητούν από τη νέα Διοίκηση να σταματήσει τις αναθέσεις και να κάνει στελέχωση όλων των θέσεων ευθύνης άμεσα, σύμφωνα με το «υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο».
Βεβαίως !!! Αλλά υπάρχει αυτό το … «υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο»?
Μάλλον έχει καταργηθεί από το καλοκαίρι του 2014. Τότε δηλαδή που προκηρύχθηκαν όλες οι θέσεις ευθύνης των Διευθυντών. Τότε που έκαναν αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, αξιολογήθηκαν, αλλά δεν βγήκαν ποτέ αποτελέσματα.

Ακούστηκε τότε πως κόπηκαν όλοι στο άθλημα του μπρα-ντε-φερ, αλλά εμείς δεν το πιστέψαμε  (γίνονται τέτοια πράγματα στα ΕΛΤΑ???) και νομίσαμε πως καταργήθηκε το θεσμικό πλαίσιο της στελέχωσης ξαφνικά και γι’ αυτό δεν έβγαλαν αποτελέσματα και καθιέρωσαν επίσημα μόνο το σύστημα αναθέσεων.
Είναι τελικά νόμιμες οι αναθέσεις που γίνονταν αξιοκρατικά τρία χρόνια τώρα?
Ή επανήλθε πάλι «ξαφνικά» το σύστημα στελέχωσης με αξιολόγηση?


ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ & ΗΘΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
Καταγγέλλουν πως συνδικαλιστής της παράταξης μας παραιτήθηκε από το συνδικάτο για να αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή και μιλούν για «κανονιστική και ηθική δεοντολογία».
Πάλι εμείς την πατήσαμε σαν ανόητοι.
Εμείς νομίζαμε πως είναι ασυμβίβαστο, έτσι λέει μέσα το «θεσμικό πλαίσιο» που επικαλούνται και πάνω απ’ όλα σέβονται και κατά συνέπεια έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά μετά την ανακοίνωση των συντρόφων ψάξαμε και βρήκαμε πως τα ψηφοδέλτια τους είναι γεμάτα από διευθυντές και τομεάρχες. Που σημαίνει πως για να το έκαναν εκείνοι που γνωρίζουν και σέβονται την «κανονιστική και ηθική δεοντολογία» καλύτερα από όλους μας, εμείς μάλλον κάνουμε λάθος!
Η δική τους «κανονιστική και ηθική δεοντολογία», τους είχε επιτρέψει να κρατάνε παράλληλα πρόεδρο στο ΔΣ της ΠΟΣΤ έναν τομεάρχη-διευθυντή επαρχιακού καταστήματος, πρωτεύουσας νομού!


ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
Μας καταγγέλλουν για αποκατάσταση οικογενειών!
Ξέχασαν οι σύντροφοι πως στο χώρο του ταχυδρομείου ο θεσμός της οικογένειας είναι υπέρ πάντων?
Με βάση αυτή την αρχή δεν συνδικαλίζονται χροοοόνια τώρα!
Δεν υπάρχει συγγενής μέχρι νιοστού βαθμού, στην …μεγάλη οικογένεια, (κουμπάροι, συμπέθεροι,  ξαδέλφες, ο ανιψιός του μπατζανάκη, ο γιος του γείτονα) που να μην τον έχουν αποκαταστήσει.
Πόσοι  συνάδελφοι-σύζυγοι ή απλά συγκάτοικοι, ή συγγενείς δεν κατέχουν παράλληλα υψηλόβαθμες θέσεις ευθύνης μέχρι σήμερα και καλά κάνουν, γιατί είναι διαφορετικές υπηρεσιακές οντότητες.


ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Διαμαρτύρονται για μια απόσπαση θυγατέρας υπουργού στη βουλή από …δύσμοιρο νησί και ξεχνούν τις αποσπάσεις των δεκαετιών.
Αν είναι παράνομη η απόσπαση της θυγατέρας να γυρίσει πίσω στο …δύσμοιρο (παραμεθόριο θα λέγαμε εμείς) νησί της Αίγινας που υπηρετούσε!
Να γυρίσουν όμως μαζί της και οι ορδές των αποσπασμένων και βολεμένων συντρόφων τόσα χρόνια!




ΕΥΔΑΠ
Στεναχωριούνται οι σύντροφοι για την απώλεια της ΕΥΔΑΠ !
Δύο χρόνια τώρα που παίζεται αυτό το βρώμικο παιγνίδι σε βάρος του ΕΛΤΑ μας κούρασαν με τις κινητοποιήσεις, τις απεργίες, τις διαμαρτυρίες για το θέμα! Όπως και …τοοοόσες άλλες που κάνανε κάθε φορά που χανόταν ένας μεγάλος πελάτης!
Δεν θυμάστε την μεγαλειώδη κινητοποίηση τους έξω από την ΕΕΤΤ, τότε που έκανε δεκτή την ένσταση της ACS για την ΕΥΔΑΠ?
Τι ? Δεν θυμάστε τίποτα!
Αααα!!! Όλα αυτά γίνανε!!! εσείς απλά δεν τα θυμάστε!



ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ
Αφήνουν υπονοούμενα, ότι οι ιδεοληψίες κάποιων μπορεί να δημιουργούν προϋποθέσεις για να δοθεί ταχυδρομικό έργο έξω.
Μα είναι δυνατόν?
Γίνονται τέτοια πράγματα στα ΕΛΤΑ?
Απλά η απελθούσα διοίκηση, επειδή είχαμε πολλή δουλειά και είχαμε μείνει λίγοι στο ταχυδρομείο επέλεξε να δώσει μερικά κομμάτια από τη δουλειά μας σε ιδιώτες και σε εργολάβους (χρηματαποστολές, πρακτόρευση, μεταφορές, συντήρηση οχημάτων, πληροφορική, φύλαξη κλπ).
Οι άνθρωποι το έκαναν για να μας ξεκουράσουν, όχι για άλλους λόγους, γι αυτό άλλωστε συμφώνησε και η ΠΟΣΤ στα περισσότερα.


ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ & ΡΑΝΤΖΑ
Μας καταγγέλλουν πως έχουμε κατασκηνώσει στην Απελλού.
Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων. Καλά θα κάνουν να πάνε να πάρουν τις σκηνές και τα ράντζα που έχουν αφήσει εκεί, πλησιάζει καλοκαίρι και θα τους χρειαστούν.



ΔΙΩΞΕΙΣ
Την παρακάτω «καταγγελία» τους όσο κι αν προσπαθούμε να την προσεγγίσουμε με χιούμορ, δεν γίνεται, γι’ αυτό θα το γράψουμε όπως μας βγαίνει: Τολμούν να μιλούν για διώξεις εργαζομένων αυτοί, που όποιος όρθωνε το ανάστημα του και διαφωνούσε μαζί τους τον εξοστράκιζαν! Θα τους βόλευε να ξεχάσουν οι εργαζόμενοι την έκφραση «κοίταξε αυτό να το βρω μέσα στη κάλπη, γιατί …»?


ΣΩΤΗΡΕΣ - ΕΙΣΟΔΗΜΑ 
Είναι για γέλια, όταν ακούει κανείς τους συντρόφους να ισχυρίζονται πως υπερασπίζονται το εισόδημα των εργαζομένων, την ώρα που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα τις περικοπές των νόμων 3833 & 4024, το πάγωμα του χρονοεπιδόματος από την «καλή κυβέρνηση» τους (που έστειλε ο Ελληνικός λαός στο 4%), και προσέφεραν θυσία στον «εκλεκτό τους σύμβουλο» τα δώρα και το επίδομα κανονικής άδειας τρία χρόνια τώρα, για να σώσουν τον Οργανισμό! 
Μην μας εγκαταλείπετε. 
Μια σωτηρία ακόμη την χρειαζόμαστε!


ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Αναφέρουν πως "η Μεγάλη Πέμπτη θα μείνει βαθειά χαραγμένη στη μνήμη των συναδέλφων γιατί επιχειρήθηκε να «σταυρωθεί» το θεσμικό πλαίσιο του ΕΛΤΑ".
Αν τελικά δεν σταυρώθηκε, αλλά μόνο επιχειρήθηκε η σταύρωση, μην περιμένουν τζάμπα την Ανάσταση.
Ανασταίνεται μόνο όποιος σταυρώνεται! 
Αν μένουν στην Μεγάλη Πέμπτη και συνεχίζουν να προσδοκούν την Κυριακή της δικής τους Ανάστασης, θα περιμένουν πολύ.
Να τους θυμίσουμε πάντως πως οι τοποθετήσεις έγιναν στις 5 Μάη, την Λαμπροβδομάδα, και σίγουρα αυτή η μέρα θα μείνει στην ιστορία του ΕΛΤΑ για λόγους αναστάσιμους.
Γιατί αναστήθηκε η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, οι ίσες ευκαιρίες για όλους στα ΕΛΤΑ και μπήκε τέλος στο βόλεμα, στο ρουσφέτι και στις ανισότητες.


ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ
* Το τελευταίο διήμερο βρήκαν ένα άλλο παιγνιδάκι να παίζουν.
Την είσοδο του ΕΛΤΑ στο νέο ταμείο αξιοποίησης της δημόσια περιουσίας και την πιθανή αποκρατικοποίηση του.
Επειδή το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, αλλά όχι σημερινό και βέβαια χρειάζεται προσέγγιση με την δέουσα προσοχή και επειδή το ύφος του παρόντος κειμένου δεν ταιριάζει, θα ακολουθήσει ενημέρωση σας με άλλη ανακοίνωση, αφού συγκεντρώσουμε την απαιτούμενη πληροφόρηση.