27 Φεβ 2015

Τάσος Κορωνάκης: Ποιός είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα

Ο Τάσος Κορωνάκης, θα είναι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Μηχανολόγος, οργανωτικό στέλεχος, υπεύθυνο για τις επικοινωνιακές καμπάνιες ενώ διαδέχθηκε τον σημερινό πρωθυπουργό ως γραμματέας της νεολαίας.
Στη συνεδρίαση που θα γίνει το ....

σαββατοκύριακο στο Cine Κεραμεικός, θα είναι εκείνος που θα προταθεί από τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, για τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Είναι 40 χρονών, πρόκειται δηλαδή για στέλεχος της γενιάς του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα. Αποτέλεσε όλο το προηγούμενο διάστημα, «δεξί χέρι» του Δημήτρη Βίτσα. Ενταγμένος στο κυβερνών -πλέον- κόμμα, από την ίδρυση της νεολαίας Συνασπισμού ανέλαβε γραμματέας της, διαδεχόμενος τον σημερινό πρωθυπουργό. Μάλιστα στο Κεντρικό Συμβούλιο της νεολαίας τότε βρίσκονταν ακόμα, ο σημερινός Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάννα και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για στέλεχος-πασπαρτού. Με σειρά αξιολόγησης, του πιστώνονται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, οι προεκλογικές καμπάνιες τόσο του 2012 όσο και εκείνη για την 25η Ιανουαρίου, το οργανωτικό και η ομαλή ένταξη χιλιάδων νέων μελών από την εκλογική εκτίναξη του 2012 και έπειτα, ενώ αν πιστέψουμε τις φήμες βρίσκεται και πίσω από το πρακτικό κομμάτι κάθε κεντρικής κομματικής συγκέντρωσης.

Στον Τάσο Κορωνάκη και την ομάδα του, μάλιστα πιστώνεται και το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας, «Η ελπίδα έρχεται» που δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί επιτυχημένο.


Πηγή: topontiki.gr