19 Δεκ 2014

Συνάντηση του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής πραγματοποιήθηκε χθες με τη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρίλη,  στα γραφεία της Περιφέρειας. 
Το Σωματείο ενημέρωσε τους επικεφαλής της Περιφέρειας, στη προσπάθεια ευαισθητοποίησης ....
των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο θέμα της προβληματικής ταχυδρομικής εξυπηρέτησης των κατοίκων του λεκανοπεδίου, εξαιτίας την μεγάλης έλλειψης ταχυδρόμων και της μονομερούς απόφασης της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ, να μειώσει τον αριθμό των ταχυδρομικών τομέων.

Στην αντιπροσωπεία του Σωματείου συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιάννης Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος Τάσος Κατσαργύρης, ο αναπληρωτής γραμματέας Κώστας Ρώσσιος, ο εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Ενότητας Ταχυδρόμων Δημήτρης Κατσαντώνης και οι εκπρόσωποι του Π.Α.Κ Ταχυδρόμων, Γιάννης Τζαγκαράκης και Γιώργος Φλέσσας.


Η ανταπόκριση που βρήκε η αντιπροσωπεία ήταν πολύ θερμή από την Ρένα Δούρου, η οποία δεσμεύτηκε να προωθήσει σχετικό ψήφισμα υπέρ των ταχυδρόμων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και να συμβάλει στην προσπάθεια μας, ως προς την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης. 

Με πληροφορίες από dak-elta.gr