30 Σεπ 2014

Κατέληξε ο 70χρονος που λιποθύμησε στην τράπεζα περιμένοντας στην ουρά

Θλιβερές εικόνες από το πρωί με τους πολίτες να στοιβάζονται προκειμένου να πληρώσουν το φόρο τους.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Ο 70χρονος που περίμενε υπομονετικά στην ουρά σε...
υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.

7n9sf17c675
Για ακόμη μία φορά οι πρακτικές της κυβέρνησης αποδεικνύονται καταστροφικές. Με τα πρόσθετα φορολογικά μέτρα που επιβάλλουν αναγκάζουν ανθρώπους όλων των ηλικιών να στέκονται καρτερικά στην ουρά για να πληρώσουν ένα φόρο που στην ουσία τον έχουν πληρώσει ξανά και ξανά τα προηγούμενα χρόνια. 
Από το πρωί αυτές οι εικόνες ντροπής κάνουν τον γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μόνο ευρωπαϊκή χώρα δε θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό όπως θέλουν να λένε κυβερνητικά στελέχη. Καμία αλλαγή σε αυτή τη χώρα. Σαν να μη γύρισε ποτέ σελίδα. Οι εικόνες είναι ίδιες σαν αυτές που ζούμε τριάντα χρόνια τώρα έξω από το ΙΚΑ, έξω από τις εφορίες, εξω από τις πολεοδομίες.
Πολίτες που ταλαιπωρούνται όχι μόνο για να πληρωθούν αλλά και για να πληρώσουν. Ακόμα και για να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή.
Ας ελπίσουμε κάποιοι να βάλουν μυαλό γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη ζωή του Έλληνα πολίτη.
Πηγή: http://www.newsbomb.gr