17 Απρ 2014

Επίθεση Καψή κατά Σαμαρά και… ύμνοι για το Μνημόνιο


Pantelis-Kapsis
Μέχρι πριν από μερικές μέρες, ο Παντελής Καψής ήταν μέλος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, ως αρμόδιος υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Μετά την παραίτησή του, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Ελιάς” πλέον, το κορυφαίο δημοσιογραφικό στέλεχος του Συγκροτήματος Λαμπράκη, που ....
αξιοποιήθηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, και στη συνέχεια στην κυβέρνηση συνεργασίας που προέκυψε από τις εκλογές του 2012, μοιάζει να… απελευθερώθηκε.
Και με τη σημερινή εμφάνισή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τη Λήδα Μπόλα, άφησε σαφείς αιχμές κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τόσο για τις εξαγγελίες του στο Ζάππειο, την περίοδο που η Νέα Δημοκρατία ασκούσε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, όσο και για το γεγονός ότι προτίμησε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές το 2012, αντί να αφήσει την κυβέρνηση Παπαδήμου να συνεχίσει το έργο της.
Ο Παντελής Καψής δεν παρέλειψε να αφιερώσει… ύμνους στην πολιτική του Μνημονίου, από το ξεκίνημα της εφαρμογής της κιόλας το 2010, υποστηρίζοντας ότι αυτή ακριβώς η πολιτική δικαιώνεται σήμερα, ενώ μίλησε με αντίστοιχο κολακευτικό ύφος και για την περίοδο του Λουκά Παπαδήμου.
Πηγή: ysterografa.gr